Известие

Collapse
No announcement yet.

ДИАГНОСТИКА НА 164 СУПЕР ТД

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от virusalfa
    Първоначално публикувано от Boby
    В Италсервиз повече крака ми няма да стъпи

1.Са супер прости и некултурни!
    2.Ме излъгаха за втулките!
    3.Пълни некадърници и смотаняци!
    Сега някои от клуба няма да се съгласи с теб,понеже нали разбираш.... таковата,но си дяволски прав!А аз си ходя при обикновени майстори и си им казвам какво да правят.Засега няма проблем Но пък от друга страна,трябва ли всички да сме парче техници и да разбираме от коли? Ей затова повечето си купуват по-обикновени коли,за да не страдат като стигнат до сервиз и части.А ние вече сме свикнали-това нема,онова нема
    Всеки си има мнение и впечатление.Това,че на някой няма да му хареса моето мнение не е мой проблем.За мен неструват,а като гледам повечето са недоволни и явно е така
    Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
    Opel Astra J
    ex:
    Alfa Romeo 164 2.5TD
    Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
    Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

В Италсервиз повече крака ми няма да стъпи

1.Са супер прости и некултурни!
      2.Ме излъгаха за втулките!
      3.Пълни некадърници и смотаняци!
      Сега някои от клуба няма да се съгласи с теб,понеже нали разбираш.... таковата,но си дяволски прав!А аз си ходя при обикновени майстори и си им казвам какво да правят.Засега няма проблем Но пък от друга страна,трябва ли всички да сме парче техници и да разбираме от коли? Ей затова повечето си купуват по-обикновени коли,за да не страдат като стигнат до сервиз и части.А ние вече сме свикнали-това нема,онова нема
      Всеки си има мнение и впечатление.Това,че на някой няма да му хареса моето мнение не е мой проблем.За мен неструват,а като гледам повечето са недоволни и явно е така
      А и взимат скъпо,върхо основата на какво???
      Къде съм АЗ,Къде сте ВИЙ ?!?

Comment

Първоначално публикувано от Yon
        Ей затова повечето си купуват по-обикновени коли,за да не страдат като стигнат до сервиз и части.А ние вече сме свикнали-това нема,онова нема
        Съгласен , ама к'во да напрая като са ми къси краката и нестава да си купя Биимве Затуй пък са ми дълги ръцете - да се ровя из коша тук там кабели и датчици да чистя с ведето40-то
        Абе на теб ръцете и дълги да са,като са вързани,какоФ е смисъло?
        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Обявявам награда едно шише ракия за тоя,който ми гарантира,че някъде ще се направи диагностика на рейса
          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Бате, май само това е спасението, поне така четох по чуждите форуми

http://www.unicheck2000.co.uk/DesktopDe ... x?tabid=16
            http://www.unicheck2000.co.uk/DesktopDe ... x?tabid=12

Остава да се разбере кой притежава такова чудо на чудесата... ако не почвай агитация за набиране на средства за закупуване на такова
            Alfa Romeo 164 Super TD '94 - sold
            Alfa Romeo 164 2.0 Twin Spark '91 - will be revived
            ... и двете зелени

Comment

Working...
            X